Hinnasto

Koska jokainen projekti on omanlaisensa, on aina parasta pyytää tarjous sähköpostitse.
Tässä kuitenkin hinta-arvioita useimmin kysytyille tuotteille. Mainitut hinnat ovat verottomia. Kaikkiin lisätään palvelujen arvonlisävero 24 %.


Näyttelysuunnittelu, alk. 1 000 €  (+ alv 24 %)

Näyttelyprojekteista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous, koska hintaan vaikuttavat paitsi näyttelyn laajuus myös se, kuuluuko työhön pelkkä  graafinen suunnittelu vai myös mahdollinen sisällöntuotanto ja tilasuunnittelu.
Ota yhteyttä sähköpostitse.


Yritysilme, 1 000 – 1 500 €  (+ alv 24 %)

Sisältää laajimmillaan logosuunnittelun, graafisen ohjeen, tekstityylien ja yritysvärien valinnan sekä esim. käyntikortit tai lehti-ilmoituspohjan.


Logot, alk. 650 €  (+ alv 24 %)

Pelkän logon suunnitteleminen ilman muita yritysilmeen elementtejä. Yritysvärien valinta sisältyy, koska logon värit ovat useimmiten myös yrityksen viralliset värit. Logosta toimitetaan painokelpoisen vektorigrafiikkatiedoston lisäksi vähintään jpg- ja png -tiedostot nettikäyttöön, niin värilliset kuin mustavalkoiset logoversiot.


Esitteet ja flaijerit, alk. 300 €  (+ alv 24 %)

Pienet painotuotteet kuten esitteet ja flaijerit alkaen 300 € + alv. Kysy tarjousta.


Nettisivut tai blogi 600 – 1500 €  (+ alv 24 %)

Hinnoittelu riippuu asiakkaan tarpeesta ja sivujen laajuudesta. Ota yhteyttä sähköpostitse, niin voimme miettiä yhdessä, mikä on sopiva ratkaisu juuri sinulle. Sivujen ylläpito ja päivitysten asentaminen ovat erikseen laskutettavia töitä.  Hinnat eivät sisällä serveritila- ja domain-maksuja.


Muut työt 60 €/h  (+ alv 24 %)

Laskutan töistä keskimäärin 60 €/h. Annan mielelläni aina etukäteen tarjouksen kokonaiskustannuksista.